Noord-

 

Holland

Aan alle leden van 50PLUS Noord-Holland

Als nieuw bestuur willen we de dingen die we doen graag zo goed mogelijk doen.
Dit houdt ook in dat we ons aan de regels willen houden zoals deze door het hoofdbestuur namens de leden zijn vastgesteld.

U heeft op onze Noord Hollandse site het protocol kandidaatstelling kunnen lezen. Hierin zijn termijnen genoemd waaraan wij ons moeten houden.Op 17 november hebben wij een volgende algemene ledenvergadering uitgeroepen. In deze vergadering moeten al onze kandidaten voor het Waterschap en de Provinciale Staten (verder WS en PS genoemd) bekend zijn. Dit is over 6 weken en dat is erg snel. Het is ook korter dan de 12 weken die genoemd worden in het protocol.

Tijdens de ALV van 6 september j.l. hebben we de voorzitters van de kiescommissies PS en WS benoemd.
Nu is het bestuur net nieuw en hebben we de vorige week onze eerste vergadering gehad. Op dat moment hadden zich ook al mensen gemeld die kandidaat willen zijn voor de WS en de PS.
Verder hebben wij vragen gekregen over wanneer mensen zich kandidaat kunnen stellen, kortom het is allemaal niet zo duidelijk, daarom het volgende:

Het bestuur van 50PLUS Noord-Holland roept vanaf nu leden op om zich kandidaat te stellen voor de WS en de PS.
Als u zich kandidaat wilt stellen willen wij van U:
- Een motivatiebrief (Waarom wilt u Kandidaat worden)
- Een op de functie gericht CV

Kent u iemand waarvan u vindt dat deze een geschikte kandidaat zou zijn, tip hem of haar dan en laat hem of haar ook een motivatiebrief EN cv sturen.

Deze kan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Per post mag ook:

G.Pieterman
Keinsmerweg 1
1756 AE ’t Zand (NH)

De sluitingsdatum is 18 oktober 2018. U heeft dus twee weken.

Diegene die zich al hebben opgegeven als kandidaat maar nog geen motivatiebrief en cv hebben ingeleverd worden verzocht dit alsnog te doen. Voor zover bij ons bekend zullen wij deze persoonlijk benaderen.

Na binnenkomst en verzameling van kandidaten zullen deze worden benaderd door de kiescommissie. Het proces is transparant en voor iedere kandidaat gelijk. Meer nieuws volgt.

Namens het bestuur van 50 PLUS NH
secretaris,
Gerard Pieterman

 


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België