Noord-

 

Holland

Oproep Kandidaten PS en WS 

Aanmeldingen voor uw kandidatuur kunt u per heden indienen en moet uiterlijk voor 17 december 2018 om 24.00 uur door ons ontvangen zijn.
Uw aanmelding kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In overleg met het Hoofdbestuur van 50PLUS hanteren wij een verkorte procedure Kandidaatstelling PS en WS

In uw aanmelding dient u uitdrukkelijk aan te geven of u voor een verkiesbare plaats opteert of dat u een plaats als lijstduwer wenst.
Als lijstduwer zal u niet uitgenodigd worden voor een gesprek met de selectiecommissie.
De selectiecommissie zal een preselectie uitvoeren om geschikte kandidaten uit te nodigen voor een selectiegesprek.
Deze kandidaten ontvangen naast de uitnodiging ook een profielschets.
Kandidaten die door de selectiecommissie niet als geschikt worden ervaren ontvangen een afwijzing.

Van 19 tot en met 22 december vinden de selectiegesprekken plaats met kandidaten voor de Waterschappen en Provinciale Staten
Na afronding van alle gesprekken op 22 december stelt de selectiecommissie de kandidatenlijsten met advies voor aan het Provinciale bestuur die vervolgens deze al dan niet gewijzigd naar het Partijkantoor stuurt ter toetsing.

Voor of op 28 December worden alle leden uitnodigt voor een Provinciale Algemene Ledenvergadering te houden op zaterdag 12 januari 2019 om de o.a. kandidatenlijsten PS en WS vast te stellen.
N.b. Normaliter is de termijn cf. 2.3.2. een periode van 4 weken (amendeertermijn), echter in dit artikel staat dat deze termijn ook zoveel mogelijk van overeenkomstige toepassing is voor Provinciale vergaderingen. Gegeven de bijzondere situatie NH wordt deze termijn verkort naar 14 dagen.


zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België